Particulieren

Een inbraak kan grote impact hebben op uw gemoedsrust en die van uw huisgenoten.
Het voorkomen van inbraken kan bijdragen aan een ontspannen tijd van huis en een goede nachtrust.

Door steeds betere beveiligingsmogelijkheden, daalt het aantal inbraken op jaarbasis. Helaas vindt er iedere dag nog steeds een groot aantal inbraken plaats. Iedere inbraak is er één teveel, zeker als het uw eigen woning betreft. Een goede beveiliging van uw woning kan dus veel materiele en emotionele schade voorkomen en vormt de basis voor uw gevoel van veiligheid. Een inbraak in uw woning zorgt niet alleen voor beschadiging van uw eigendommen, maar ook voor emotionele schade. Een vreemde is uw huis binnengedrongen en heeft uw spullen doorzocht. Daarbij kan het gebeuren dat onvervangbare voorwerpen verdwijnen, denk bijvoorbeeld aan een erfstuk. Degelijke beveiliging van uw woning, die voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, ontmoedigt ongewenste bezoekers en verkleint de kans op een (poging tot) inbraak.

Sleutels-icoon.png

Sleutels & Sloten

Voor het dupliceren, kopieren of bijmaken van sleutels maken wij gebruik van de modernste computergestuurde machines. In de meeste gevallen zijn deze bij ons klaar terwijl u wacht!

autosleutel-icoon.png

Autosleutels

De meeste autosleutels zijn tegenwoordig uitgerust met een transponder, om diefstal te voorkomen. Wij dupliceren meestal klaar terwijl u wacht!

Kluizen-icoon.png

Kluizen & Brandkasten

Brandkasten en kluizen zijn er in vele soorten en maten. Vooraf dient echter goed bekeken te worden hoe u de kluis of brandkast wil gaan gebruiken, wat wilt u ermee beveiligen?

Hansloten-icoon.png

Hang- & fietssloten

Hangsloten zijn er in allerlei soorten en maten. Kalkhoven B.V. biedt een ruim assortiment hangsloten die voor verschillende doeleinden toepasbaar zijn. 

Rolluiken-icoon.png

Rolluiken

Een rolluik biedt niet alleen een uitstekende bescherming van uw raam tegen inbraak, het doet ook de waarde van uw bedrijfspand of woonhuis stijgen.

Veiligheidsbeslag-icoon.png

Veiligheidsbeslag

Bij Kalkhoven hebben wij een groot assortiment veiligheidsbeslag op voorraad, waaronder diverse soorten antikerntrekbeslag voor een nog betere beveiliging.

Sierbeslag-icoon.png

Sierbeslag

Het beslag op uw binnen- en buitendeuren bepaalt voor een groot deel de sfeer en het aangezicht van uw woning. Het juiste beslag kan bijdragen aan uw woongenot.

Deur-icoon.png

Bij de deur

Alles voor bij, op, en aan de deur. Van naam en huisnummer bordjes tot sierbeslag, een postvanger of briefenbussticker. Deurbellen en intercomsystemen. Wij zijn van alle markten thuis.

Alarm-icoon.png

Alarmsystemen

Kalkhoven is installateur van de comfort security systemen van GE Security. Deze systemen bieden u talrijke mogelijkheden voor de beveiliging van uw pand.

Camera-icoon.png

Camerasystemen

Camerabeveiliging wordt steeds vaker toegepast om inbraak en diefstal te voorkomen en te bestrijden. Of het nu is voor woonhuis of bedrijfspand, wij hebben voor u een passend systeem.

Ontruiming-icoon.png

Brandmelding & Ontruiming

Brand is naast verwoestend ook levensgevaarlijk. Een goed brandmeldings- of ontruimingssysteem kan dan ook, naast het beperken van schade, uw leven redden.

Montage-icoon.png

Montage & Onderhoud

Voor ons gespecialiseerde team van monteurs, is vakkundige installatie en montage van zowel mechanische als elektronische oplossingen, uiteraard geen enkel probleem.

Belettering-icoon.png

Belettering

Belettering of signing is één van onze specialismen. Auto's, etalages, reclameborden met uw logo of eigen ontwerp, onze creatieve afdeling verzorgt het allemaal voor u.

Graveerwerk-icoon.png

Graveerwerk (naamplaten)

Op onze graveerafdeling met computergestuurde graveerapparaten maken wij al vele jaren huisnummerborden, naamplaten en ander graveerwerk.

Naambord-icoon.png

Naamborden & Maatwerk

Naamborden, reclameborden en diverse andere borden zijn bij ons te krijgen in elke vorm en maat! Bestaat het niet?.. dan maken we het!

Postkasten-icoon.png

Postkasten

Naast ons standaard assortiment postkasten in onze winkel levert Kalkhoven ook op maat gemaakte units bestaande uit één of meerdere postvakken in elke vorm en kleur!

Zorg-icoon.png

Zorg

Kalkhoven biedt een ruim assortiment aan zorgproducten die zorg behoevenden meer gemak in en om het huis bieden.

Brand-icoon.png

Brandpreventie

Een kleinere, beginnende brand kan vaak nog redelijk eenvoudig worden geblust of vertraagd, mits u hiervoor de juiste materialen tot uw beschikking heeft.

KalkhovenCam-icoon.png

KalkhovenCam

KalkhovenCam is een eenvoudige manier voor cameramonitoring in de cloud. Makkelijk te bedienen met uw tablet of smartphone.

Visto-icoon.png

Visto Video-deurbel

Weet via bewegende videobeelden altijd wie er aan deur staat en weet zeker dat degene met wie u praat, ook degene is wie hij zegt dat hij is.

Kalkhoven Gouda

Blekerssingel 66
2806 AD Gouda
0182 - 51 80 55
info@kalkhoven.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag & zondag gesloten
Storingen 24/7 

Kalkhoven Den Haag

Elandstraat 287
2513 HW Den Haag
070 - 392 77 62
info@kalkhoven.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag & zondag gesloten
Storingen 24/7

Kalkhoven Rotterdam

Putsebocht 203
3073 HJ Rotterdam
010 - 485 22 11
info@kalkhoven.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag & zondag gesloten
Storingen 24/7

Scroll naar boven